Szolgáltatásaim

Tanácsadás, személyesen vagy online

Azoknak ajánlom, akik konkrét kérdésekre várják a szakértő válaszokat, elakadtak a felújításnál, színekben, anyagokban szeretnének gyors választ és segítséget kapni.

Alaprajzi szintű térszervezés

Igényfelmérés után 2-3 vázlat készül, ahol a funkcionális térszervezésen van a hangsúly. A kiválasztott vázlat és egyeztetés után a készítem el végleges berendezési alaprajzot.

Teljeskörű belsőépítészeti és lakberendezési tervezés, tervezői művezetés A-tól Z-ig.

Lakások, családi házak, irodák és üzlethelyiségek tervezése, ahol a folyamat végén akár az utolsó festmény is a helyére kerül. Mindig a Megrendelő igényeihez igazítva, egyedi ajánlatot készítek és személyesen végig kísérem, felügyelem a munkálatokat.

Lakás vásárlási tanácsadás

Segítek kiválasztani azt az ingatlant, amelyik a legjobb vétel Önnek. Gyors vázlatokkal bemutatom, hogy melyik lesz a „befutó”, az igényekhez képest a legkönnyebben és a legköltséghatékonyabban kialakítható, felújítható ingatlan. A választáshoz kivitelező szakvéleménnyel is támogatom a döntést.

Látványtervezés

Szakmai kiállítási standok tervezése

Egyéb szolgáltatások

• 3D szkennelés
• Enteriőr fotózás
• Egyedi festmények, műalkotások beszerzése
• Tervező team
• Pályázati dokumentáció készítése

Árajánlat mindig egyénre szabottan készül az igényfelmérés a feladat megismerése után.

Vélemények

“Ács Erzsébet lakberendezőt 2006. óta ismerjük. Otthonunk felújításában óriási segítséget nyújtott, mindig elérhető volt számunkra, még a legapróbb felmerült problémáinkkal is kereshettük. Jelenléte hatalmas segítség volt!

Elégedettségünket jelzi, hogy 2015-ben ismét igénybe vettük kedves segítségét, valamint több családtagunknak, barátunknak ajánlottuk őt. Mindenkitől csak pozitív visszajelzés jött!

Ács Erzsébet személyében egy tisztességes, a kor vívmányait jól ismerő, nagy szakmai tudással rendelkező lakberendezőt, valamint egy vígkedélyű, jó barátot ismertünk meg.

A felújítást jó természetének köszönhetően nem nyűgként éltük meg, hanem zökkenőmentesen csináltuk végig, és a mai napig egy vidám emlék maradt!”

Erdős Julika

Kedves Erzsi!

Nagyon-nagyon köszönjük a munkádat, a türelmedet és azt is, hogy sokszor emberileg is támogattad a döntéseinket.
A MEMO ház, a munkád nyomán életre kelt, így újra birtokba vehették a cégek Budapest egyik gyönyörű épületét a Wesselényi utcában.
Nehéz feladatunk volt, hisz a díszterem és az épületben lévő adottságok köteleztek minket, de a mostani kor igényeit és a jövőt akartuk az épületbe vonzani és a cégeket szolgálni. Nem akartunk múzeumot, így vártuk a merész, mégis tisztelettudó megoldásokat. Nagyon jó ötleteket kaptunk és az anyagi kereteket is be tudtuk tartani. Ez már a második közös projektünk volt, aminek szívből örülünk.
Köszönjük, végtelenül hálásak vagyunk a munkádért.

Czikkely Tibor, Kovács Magdolna

New Code és a MEMO tulajdonosai

Share This